Events  Incentives  Teambuiling

Een dagje zeilen met de collega's op een zeiljacht. Je personeel bedanken voor de getoonde inzet. Teambuilding in een uitdagende stijl ? Een nieuw product introduceren aan uw klanten? Je dealers  motiveren of bedanken? Ontvang je zakenrelaties in een uniek kader en verras je klanten of vrienden met een origineel avontuur.

 

Met uw doelgroep en doelstelling voor ogen maken we er een onvergetelijke dag van. Onder leiding van een ervaren schipper (gecertificeerd voor commerciële opdrachten) en matroos kunnen we genieten van een avontuurlijke zeil trip. Deze teambuilding kan naar jullie wensen worden uitgebreid met een zeer verzorgde diner in één van onze jachtclubs.
Zeilen spreekt tot ieders verbeelding. Het ademt een sfeer van avontuur uit, het verleidt je met een vleugje romantiek naar het verleden en... het heeft iets uitdagends…..de zee, de wind en de zon, maken van dit alles een unieke belevenis.

Zeiltrips kunnen voor 1 of meerdere dagen. Het aantal gasten per schip is uiteraard beperkt. Voor eendaagse trips is het aantal personen op de Da Capo beperkt tot maximaal 6/8 maar voor groepen tot 150 personen maken we speciale arrangementen met collega's schippers. Voor meerdere dagen maken we graag een afspraak om samen de diverse mogelijkheden te bekijken. Alles hangt uiteraard af van de weersvoorspellingen, de getijden en de stroming.

Onze aanpak

Elke opdracht begint met een uitgebreid gesprek met de opdrachtgever omtrent de mogelijkheden en de vooropgestelde doelstellingen. Je krijgt van ons steeds een gedetailleerd voorstel. Eens aan boord wordt in de eerste plaats aandacht besteed aan de veiligheid. Een korte opleiding  is een eerste prioriteit. Veiligheid gaat boven alles.

Wij zorgen tevens voor de catering, indien gevraagd.